2
Košarka

NOVI ČLAN CRNO-BELOG TIMA: Šta to povezuje KK Partizan i Stefa Karija?

Objavljeno: 19.08.17 u 17:56

Ugovor je potpisan na četiri godine, na zadovoljstvo obe strane.

Košarkaški klub Partizan pronašao je novog člana svog tima, ovog puta u tehničkom delu sponzorstva, pošto je uspostavljena saradnja sa američkom kompanijom za proizvodnju opreme ‘Under Armour’.

Kako prenose različiti beogradski mediji, dogovor je postignut za četiri godine i u narednih nekoliko dana od kluba se očekuje definitivna potvrda i potpisivanje ugovora dve strane.

Ova kompanija će zameniti opremu Adidas, koja je do sada bila zadužena za dres Partizana, a zanimljivo je da je ‘Under Armour’ manje poznata, ali je nosi možda i najbolji košarkaš današnjice.

Njeno zaštitno lice je Stef Kari, superstar NBA lige i Golden Stejt Voriorsa, a osim njega, maneken ove kuće je i britanski teniser Endi Mari.

0
0

2 Komentara

  1. Mnogo kvalitetna i skupa sportska oprema

    U nemackoj je dista zastupljena…. kao i u americi

    na nivou su sa New Balance, samo sto new balance ima dobre patike, a under armour kvalitetnu odecu ( sa vrhunskim materijalima).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter