6
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN JUNAK PEŠIĆ: Pas igra Krasnodara na lošem terenu Marakane neće doći do izražaja

Objavljeno: 18.08.17 u 09:22

Aleksandar Pešić u igru protiv Krasnodara je ušao u 70. minutu, a već u 71. je postigao gol za 3:2 i veliku nadu zvezdaša.

Prvi kontakt sa loptom i odmah gol. Osećaj je odličan, iako nismo pobedili, ali dobro. Rezultat je pozitivan za revanš i daćemo maksimum da u revanšu pobedimo. Možda je u početku ušao neki strah u nas, uvek može bolje, ali najbitnije je da smo dali sve od sebe i sada čekamo revanš. Očekujem borbu, kao i večeras i nadam se prolasku – izjavio je Pešić srpskim novinarima posle utakmice.

U revanšu će Ruse dočekati sigurno dupke puna Marakana, a Pešić će na to:

-Jedva čekam!

Sledi pauza u prvenstvu zbog odloženog meča protiv Borca i sedam dana za pripremu revanša.

-Imamo više vremena da se više suprotstavimo Krasnodaru, možda će mi prijati pauza. Nije da nisu bauk, igraju moderan fudbal, pas igru, zna se ko šta radi na terenu, ali zna se i kako mi igramo na Marakani – ističe Pešić.

-Teško je reći ko je bliži prolasku, ali ponavljam, daćemo maksimum da posle deset godina zaigramo u grupnoj fazi Lige Evrope.

FOTO: STARSPORT

Krasnodar razvija pas igru, koliko će im u tome odmoći loš teren na Marakani?

-Po našem terenu neće moći tako da igraju. Možda će biti i bolji teren, videćemo. Mi smo domaćini, možda i mi moramo malo više da napadnemo, naravno ne da srljamo, ali pametno da izborimo rezultat koji nam odgovara.

Može li puna Marakana da ‘veže noge’ crveno-belima?

-Ne može puna Marakana da utiče loše na nas, posebno pored naših navijača. Samo da budemo pametni, strpljivi i neće uticati.

-Moglo je da bude 3:3, moglo je i 4:2 – na šta su se novinari nadovezali da je i bilo 4:2, ali sudija nije dosudio.

-Ne znam, nisam video snimak, pogledaću, pa proceniti – zaključio je Aleksandar Pešić.

Iz Krasnodara – Darko Noveski

0
0

6 Komentara

  1. …Znao sam jednog Pesica, zvali smo ga Peshko, malo je znao, a nasirokooo pricao-nebuloze, mada, ‘znao’ je da ‘posmatra’ s’strane tj. da ‘kibicuje’ kad’ majstor igra shah i uvekkk bi na sav glas morao da ‘predvidi’ naredni potez, koji je naravno bio POGRESAN ……………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter