0
Evrobasket 2022

PRIPREME ZA EUROBASKET: Protivnik Srbije došao do pobede trojkom uz zvuk sirene (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.17 u 20:24

Reprezentacije se pripremaju za predstojeće Evropsko prvenstvo, a prvi trijumf ovog leta zabeležila je reprezentacija Turske.

Nakon poraza od Finske i Italije, reprezentacija Turske, naš protivnik u grupi na Evrobasketu, uspela je da savlada Češku rezultatom 67:66.

Turci su do pobede došli mnogo teže nego što se očekivalo, a najzaslužniji za trijumf tima koji predvodi Ufik Saridž bio je Amerikanac sa turskim pasošem Bobi Dikson. On je postigao trojku uz zvuk sirene za pobedu i ukupno je dao 9 poena. Asistent je bio Diskonov novi saigrač u Fenerbahčeu Sinan Guler.

Najbolji u redovima Turske bio je  novi igrač Klivlend Kavalirsa Čedi Osman sa 19 poena i 8 skokova, dok je Furkan Aldemir zabeležio 11 poena i 7 skokova. Čehe je predvodio Tomaš Satoranski sa 15 poena.

Na Evropskom prvenstvu koje je na programu od 31. avgusta do 17. septembra, reprezentacija Turske se nalazi u grupi D zajedno sa Srbijom, Letonijom, Rusijom, Belgijom i Velikom Britanijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter