0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MUSINA PORUKA DULETU: Brz oporavak treneru, vaš tim je uz vas!

Objavljeno: 18.08.17 u 19:33

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine sinoć je saopštio da je Vujošević hitno prebačen iz Bratislave za Beograd zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, pošto ima problema sa šećerom u krvi.

Košarkaška javnost u Srbiji i regionu zabrinuta je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja Duška Vujoševića, najtrofejnijeg trenera Partizana i aktuelnog selektora reprezentacije BiH. Bosna i Hercegovina je u sredu u Bratislavi igrala meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a Vujošević neće biti sa reprezentacijom u odlučujućem meču protiv Jermenije.

Vujoševiću su mnogi bivši i sadašnji košarkaši poželeli brz oporavak. Jedan od njih je i reprezentativac BiH Džanan Musa.

-Na neke stvari ne možemo da utičemo. Privilegija je što ste tu. Svaka reč je dragocena. Vaš tim je uz Vas. Brz oporavak coach – napisao je na svom Facebook profilu najbolji igrač BiH u ovim kvalifikacijama.

Inače, Duško Vujošević se sa prvim ozbiljnijim zdravstvenim problemima suočio tokom sezone 2013/14, kada mu je zbog povišenog šećera narušena funkcija bubrega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter