3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Golman se posle dva meseca vraća u Crvenu zvezdu

Objavljeno: 18.08.17 u 18:40

Iskusni Nemanja Supić potpisaće ugovor do juna, a mladi Stanković odlazi na pozajmicu u Grafičar.

Sezona je duga, pa je potrebno imati na raspolaganju tri golmana i kako saznaje HotSport, Crvena zvezda je odlučila da vrati iskusnog Nemanju Supića (35) sa kojim se rastala pre dva meseca. Ipak, procenjeno je da pored neprikosnovenog Borjana i Kahrimana, koji odradjuje poslednju godinu ugovora, potreban i treći čuvar mreže u rosteru, kako bi se mladi Aleksandar Stanković još kalio u Grafičaru.

Nemanja Supić je dao pristanak da ponovo bude licenciran za crveno-bele, a pošto nije našao drugi klub dok je bio slobodan, svakako da je nastavak saradnje dobar za obe strane. Supić je tokom karijere promenio dosta ekipa, a na stadionu „Rajko Mitić“ upisao je tri zvanična meča plus gostovanje Radniku iz Surdulice.
 
Prekaljeni golman je upisao i osam mečeva za selekciju BiH, kada je selektor bio Miroslav Ćiro Blaževic. Za Zvezdu je najvažnije da Supić ima srpski pasoš, pa ne zauzima mesto stranca.
0
0

3 Komentara

  1. …“Dom“ penzosa&afro fudbalera, sklepano s’tudjim novcem uz obilat % ………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter