1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ĐURĐEVIĆ: Nisam siguran da je bio faul kod gola, ne razmišljam o odlasku (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.17 u 10:16

Uroš Đurđević sinoć je bio dobro zatvoren od strane defanzivaca Videotona, Marko Nikolić je jasno znao od koga mu preti najveća opasnost.

Odmah posle utakmice protiv Videotona Uroš Đurđević izrazio je zadovoljstvo time što je ekipa zadržala ‘nulu’ pozadi i na revanš ide bez primljenog gola na svom terenu.

-Bilo je dosta teško, igramo u ritmu sreda-subota, oni su malo odmorniji, a za nas je dobar rezultat, jer smo zadržali ‘nulu’ pozadi. Ovo smo i očekivali, čekali su nas, imali su na kraju stopostotnu šansu, ali Stojke je odbranio, zato je i došao – prokomentarisao je Đurđević.

Utakmici su prisustvovali ljudi iz Olimpijakosa, koji su posle meča dali ozbiljnu ponudu Partizana, koja teško će biti odbijena. Prema saznanjima HotSporta u pitanju je cifra od preko 3.000.000 evra plus bonusi tokom godinu dana.

Dok se još nije znalo za tu ponudu, Đurđević je rekao da ne razmišlja o odlasku.

-Ne, ne utiču te priče na mene, još sam igrač Partizana i fokusiran sam na svaki sledeći meč.

FOTO: STARSPORT

-U revanšu će biti drugi ambijent, oni će biti pod pritiskom i pokušaćemo to da iskoristimo. Očekujemo i podršku naših navijača u Mađarskoj – rekao je Đurđević.

Napadač Partizana je prokomentarisao i gol koji je postigao, ali je on poništen zbog faula nad svojim čuvarom.

-Nisam siguran da je bio faul kod gola. Ima kod njih dosta prostora po bokovima, to je ono što smo analizirali. Svako je pokušao da odbrani svoj gol, zato je možda izgledala tako utakmica – zaključio je Đurđević.

(Izvor: youtube / PolSport Radio)

0
0

1 Komentara

  1. …Jbte koliko je JAK DUH PARTIZANA i Svete CRNO BELE BOJE u odnosu na SRAMNE crveno bele, ovi nasi Stojke i URKE32 su nasli ljubav i spas kod NAS, dok Mihajlo R. to nije uspeo kod NJIHHHH ………………………………………………………..
    NISMO ISTI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter