0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BESPLATNE KARTE ZA NAPREDAK: U nedelju akcija davanja krvi na stadionu Partizana (FOTO)

Objavljeno: 18.08.17 u 13:15

Na sajtu Partizana objavljeno je saopštenje zbog akcije dobrovoljnog davanja krvi koju bi svakako trebalo podržati.

Saopštenje sa sajta Partizana prenosimo u celosti uz dodatak da je iz kluba naglašeno da će u slučaju kiše autobus na otvorenom biti zamenjen nekm zatvorenim prostorom.

-FK Partizan i Institut za transfuziju krvi Srbije pozivaju sve verne navijače i ljude dobre volje da u nedelju 20.08.2017. godine posete stadion Partizana i pridruže se akciji dobrovoljnog davanja krvi.

Akcija će se odvijati u restoranu na istočnoj strani stadiona Partizan, Humska1, u periodu od 10 ujutru do 18 časova istog dana.

Akciji dobrovoljnog davanja krvi mogu da pristupe sve punoletne i zdrave osobe, koje će na ovaj način pomoći da se prevaziđe sezonski deficit krvi i omogući pravovremeno lečenje svih ugroženih sugrađana.

FK Partizan će sve pojedince koji su se odazvali ovoj akciji darivati sa po jednom kartom za utakmicu 6. kola SLS Partizan- Napredak koja se igra istog dana na stadionu Partizana od 20.00, kao i  poklonom iz crno-belog butika.

Sve davaoce krvimo molimo da:

– dođu naspavani

– ne konzumiraju alkohol pre davanja krvi

– obavezno doručkuju.

Za sva druga pitanja na raspolaganju je medicinsko osoblje Instituta za transfuziju krvi Srbiji, kao i link…

https://www.nbti.org.rs/Institut-za-transfuziju-krvi-Srbije/116/Vodic-za-davaoce-krvi.shtml

Budi human, pomozi drugome i podrži svoj tim!

Čekamo Te!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter