1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

FANTASTIČNI SAVIĆ: Štoper ‘zapretio’ Krasnodaru i progovorio o čarkama

Objavljeno: 17.08.17 u 22:33

Jedan od onih sa kojima je uprava Zvezde ‘pogodila’ ovog leta što se pojačanja tiče jeste i Vujadin Savić.

Štoper je igrao u Zvezdi otišao u inostranstvo, vratio se i pokazao da je sazreo kao fudbaler.

Savić beleži odlične partije od kako je ponovo u crveno-belom, retko ko je ove sezone mogao da prođe poslednji bedem Crvene zvezde i postigne gol, to je jedino uspelo Florijani, Irtišu i Bačkoj, a sada i Krasnodaru.

– Dobra utakmica, pet pogodaka, ali žao mi je što tri nisu završila u njihovoj mreži. Najbitnije je da je aktivan rezultat i da imamo veliku šansu za prolazak, bolje 3:2 nego 1:0 da smo izgubili. Mislim da ih u revanšu čeka puna ‘Marakana’, živim za to da sledećeg četvrta vidim 55.000 ljudi i iskreno ne znam kako će se Krasnodar provesti, ali im neće biti lako, izjavio je Savić.

Rusi nisu bili bolji rival na terenu danas, ali su slavili sa golom razlike. Zvezda je uprkos tri primljena gola ostavila dobar utisak, mogli su u još nekoliko navrata puleni Vladana Milojevića da zatresu mrežu, ali im je falilo i sreće u završnici. Savić je od strane novinarra HotSporta upitan o tome kako mu je na terenu izgledala odlična pas igra rivala.

– Mislim da mi još nismo igrali sa ekipom ovakvog pasa. Napadaju sa osmoricom, nismo navikli na to i bilo nam je teško da se adaptiramo na to. Takođe je i teren bio brz, pokvašen, naša prednost u Beogradu sem podrške navijača biće i lošiji teren gde oni neće moći da igraju baš ovako. Što se tiče incidenta sa Smolovim, na terenu bi trebalo da se ponašamo po pravilima fer-pleja. Mene je izbacilo iz takta što niko od njihovih igrača nije želeo da izbaci loptu iako je Anđelković ležao na terenu. Hteo sam malo i da podignem ekipu, mislim da sam uspeo, sreća što nisam dobio crveni karton, zaključio je Vujadin Savić.

Iz Krasnodara: Darko Noveski

0
0

1 Komentara

  1. Ušli u utakmicu jako loše, mekano. Nije bilo agresije uopšte (morao je neki igrač da se kupi umesto Jovičića) pogotovo na sredini gde je bio Le Talek. Jako tanak Babic. Obavezno Gobeljića i Frimponga umesto požutelog LeTaleka i Babića.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter