0
Košarka

SPREMITE SE ZA NOĆI BEZ SNA: Izašao raspored NBA lige, evo kada će Srbi udariti na Srbe (FOTO)

Objavljeno: 16.08.17 u 21:25

Raspored kompletne NBA lige u sezoni 2017/2018 je izašao pred svetla javnosti, a nas najviše zanimaju dueli u kojima ćemo gledati srpske košarkaše.

Na Jokića, Marjanovića i Bjelicu smo već navikli, pa će zato možda za nijansu više pažnje dobijati Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović, ‘rukiji’ iz Evrope od kojih se očekuje pravi ‘bum’ u najjačoj ligi na svetu.

Upravo Bogdan će na Miloša, odnosno, Sakramento Kingsi na Los Anđeles Kliperse udariti 26. novambra u tri sata iza ponoći. Biće to definitivno noć bez sna za mnoge ljubitelje košarke u Srbiji.

Podjetnako zanimljivi će biti i okršaji Bogdanovića (Sakramento) i Nikole Jokića (Denver) 22. oktobra u tri sata iza ponoći, kao i Bogdana protiv Marjanovića (Detroit) 5. novembra u jedan sat po srpskom vremenu.

Bogdan će na Nemanju Bjelicu (Minesota) 15.-og u 03:00, Teo će na Bobana Marjanovića 28. oktobra u 01:30h, a na Nikolu Jokića 17. januara u 03:30h, a Marjanović na Bjelicu tri dana ranije od dva sata iza ponoći.

Teodosić će protiv Nemanje Bjelice igrati 3. decembra od 03:30h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter