0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SAŠA LUKIĆ NAPUSTIO TORINO I PROMENIO LIGU: Oduvek sam sanjao da igram protiv najvećih klubova (FOTO)

Objavljeno: 16.08.17 u 19:48

Bivši fudbaler Partizana i igrač torinskih ‘bikova’ Saša Lukić odlučio se za veliki korak i prelazak u potpuno novu fudbalsku sredinu.

Vezista mlade reprezentacije Srbije i prošlosezonska uzdanica Siniše Mihajlovića odlučio je da potpuno promeni fudbalsku sredinu i preseli se u Španiju, tačnije Valensiju, gde će obući dres Levantea.

Saša Lukić je u novi klub stigao na pozajmicu iz Torina i ona će trajati godinu dana, pre nego što Španci odluče hoće li nastaviti dalju saradnju.

– Želim da pomognem ekipi i moj prioritet je da dobrim igrama dobrinesem uspehu Levantea. Svi u klubu su me sjajno prihvatili, a ja sam spreman da zaigram već u prvom kolu Primere. Hvala predsedniku, treneru, svima u stručnom štabu i saigračima na sjajnoj dobrodošlici – rekao je Lukić na promociji.

On je izjavio da mu je oduvek san bio da igra protiv najvećih evropskih klubova, a u španskoj Primeri će za to imati priliku.

– Od kad sam počeo da se bavim fudbalom, uvek sam želeo da igram protiv najboljih klubova, i sada ću za to imati priliku u dresu Levantea. Na svakom treningu i svakoj utakmici daću sve od sebe kako bih se predstavio u najboljem svetlu, ali i da pomognem timu da zabeleži što bolje rezultate i ostvari cilj koji zacrtan za ovu sezonu. Takođe, imam veliki motiv da dobrim partijama rukovodstvu kluba i stručnom štabu uzvratim na ukazanom poverenju – poručio je Saša Lukić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter