0
Evrokupovi

ENGLEZI ISMEVAJU HRVATA: Pucao je kao da je u papučama, ovo je najgori penal ikada (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.17 u 18:44

Hofenhajm je sinoć igrao jednu od najznačajnijih utakmica u svojoj istoriji, ali bolji od kluba iz Nemačke je bio Liverpul.

Meč u Hofenhajmu je obeležio sjajan gol koji je za Liverpul postigao Trent Aleksander – Arnold, ali i promašen penal napadača Hofenhajma Andreja Kramarića.

Reprezentativac Hrvatske je u 12. minutu meča mogao da dovede svoj tim u vođstvo, ali je njegov šut sa bele tačke uspeo da odbrani golman Liverpula Simon Minjole. Šut Kramarića je bio zaista očajan, pa bi i mnogo lošiji golmani od Minjolea uspeli da sačuvaju mrežu.


Andrej Kramaric Missed Penalty HD – 1899… by videosansebastian

Nakon ovog penala Kramarića, na društvenim mrežama usledila je lavina komentara, a komentator BBC Radio 5 Mark Laverenson ocenio je da je to najgori penal koji je video.

Mislim da je ovo najgore izvedeni penal koji smo ikada videli. Pa pucao je kao da je u papučama. Samo je dodao loptu golmanu – rekao je popularni komentator.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter