0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

DOSTA MU EVROPE: Bivši košarkaš Partizana se vraća u Ameriku

Objavljeno: 16.08.17 u 20:21

Nakon dobre sezone u Lokomotivi Kuban očekivalo se da će Kevin Džons nastaviti saradnju sa ruskim klubom, ali se to neće dogoditi.

Kevin Džons je trebalo u Krasnodaru da ostane do leta sledeće godine, ali ruski list ‘Izvestja’ navodi da Džouns po svaku cenu želi da se vrati u Ameriku.

-Dosta mu je života u Evropi, čak je spreman i na gubitak ozbiljne količine novca samo da se vrati u SAD. Džounsu je jasno da je u ovom trenutku povratak u NBA skoro pa nemoguća misija. Zato je spreman da u ovom trenutku nastavi karijeru u razvojnoj ligi – navodi se u tekstu ruskog lista ‘Izvestja’.

Bivši košarkaš Partizana je prošle sezone u dresu Lokomotive prosečno beležio 11,9 poena i 5,8 skokova po utakmici u Evrokupu. Cilj Džonsa je da preko razvojne lige opet pokuša da izbori ugovor sa nekim NBA klubom. Da podsetimo, Džons je već nosio dres Klivlenda, a za Kavalirse je na 32 utakmice prosečno je beležio tri poena i 2,4 skoka. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter