0
Evrokupovi

PORUKA SLAVNOM MILANU: Imate stadion od 80 hiljada mesta i pojačanja od 330 miliona evra, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.17 u 18:15

Fudbalski klub Škendija je na Jutjub postavio spot u kojem se na šaljiv način predstavlja italijanskom Milanu, protivniku u plej-ofu Lige Evrope.

Nakon izvlačenja parova plej ofa trener Milana Vićenco Montela je rekao da ne zna ništa o Škendiji, ali da će saznati. U Škendijinom spotu „Dear AC Milan, we are KF Shkendija! Ci vediamo amici“  prave se šaljiva porđenja dva fudbalska kluba i dva grada.

Vi imate stadion kapciteta 80.000 gledalaca, ali naš grad ima 100.000 građana. Vaš igrači koštaju više od 330 miliona evra, ali naši 400 miliona denara. Vi sada šaljete skaute da nas prate, ali mi imamo skaute koji vas stalno slede – neke su od poruka kluba iz Tetova.

U spotu se navodi i da je Škendija 1994. godine, kada je se takmičila u trećoj ligi, nosila dresove koje joj je poklonio upravo AC Milan.

Škendija će prvu utakmici plej ofa Lige Evrope protiv Milana igrati 17. avgusta na San Siru u Milanu, a revanš je 24. avgusta u Skoplju na stadionu „Filip Drugi“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter