12
Domaći fudbal

KAKVA PRIČA: Muslin ga ‘ne vidi u timu’, a Lacio rekao ‘ne’ vredno 70 miliona evra!

Objavljeno: 15.08.17 u 14:22

Saga oko Sergeja Milinkovića-Savića se nastavlja, a dodatno je u centru pažnje posle odluke Slavoljuba Muslina da ga ne uvrsti u spisak reprezentativaca za mečeve sa Moldavijom i Republikom Irskom.

Odigrao je bivši fudbaler Vojvodine sezonu za nezaborav u Laciju. U nedelju uveče je pokazao da će i ovo biti godina u njegovom znaku, pošto su nebesko-plavi uspeli da savladaju Juventus u Superkupu Italije 3:2. Ipak, sve to nije bilo dovoljno da se ‘SMS’ nađe na spisku Slavoljuba Muslina, i ne samo to, čak ni želja Juventusa i Real Madrida da ga dovedu.

Celo leto mladog Srbina je jurio Juventus, Lacio je bio izričit ‘ne’. Sada se u igru uključio i Real Madrid, cena mala, 70 miliona evra. Ponovo odgovor iz Rima – ‘ne’.

– Sad neka neko kaže da Lacio samo prodaje svoje igrače. Da sam hteo da uzmem veliki novac to bih ostvario od prodaje Sergeja Milinkovića-Savića. Ali, odbio sam 70 miliona eva. Nisam nijednog trenutka razmišljao o drugom ishodu – rekao je Klaudio Lotito, a preneo Korijere delo Sport.

Da je kojim slučajem Sergej Milinković-Savić prodat, stao bi rame uz rame sa najvećim fudbalerima svera, a postao bi i najskuplji igrač iz Srbije.

0
0

12 Komentara

  1. Covek ima problem sa samim sobom a najverovatnije bi bilo da je umislio da je neki trener i da je iznad svih. Ne zaboravimo samo da smo izgubili velika cetri boda kod kuce igrajuci protiv direktnih rivala a ta cetiri boda bi nas danas odvela u Rusiju.Ocekuje nas gostovanje protiv fanaticnih i nezgodnih Iraca a ako izgubimo taj mec sto ne bi bila neka senzacija onda mozemo sigurno da se oprostimo od SP. Narod se napalio zbog pobeda protiv realno slabijih Gruzina i Moldavaca a ne vidi da smo bas zbog tog umisljenog trenera i njegove fudbalske filozofije u velikom riziku jer ovo trenutno prvo mesto moze da nam se oklizne dok udaris dlanom o dlan. Pogledajmo samo ko nam igra vezu dok nam SMS i Grujic nisu ni omirisali dres A reprezentacije !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemoj da Vas cudi ako decko bude pristao da igra za Montenegro ..
    Pozvati 4 golmana , a da za SMS-a nema mesta ni na klupi, jednostavno NEMA OPRAVDANJA !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Не знам чему чуђење, нама играче не бира Муслин него Рамадани …

    0
    0
    Odgovori
  4. Nakon što je Muslin izabrao ovakve reprezentativce, među kojima nema Sergeja Milinkovića Savića, Radoje i Kataija, verujem da mu na predstojeće utakmice reprezentacije Srbije, u Beogradu, neće doći više od 4-5 hiljadsa gledalaca. Ne da neću ići na utakmice nego neću gledati ni TV prenos! Neka se on zeza sa budalama koje ne znaju šta je fudbal!

    0
    0
    Odgovori
  5. Reprezentaciju Srbije više niko ozbiljno ne doživljava! Ja prvi neću da gledam utakmice reprezentacije Srbije jer u njoj nema vrhunskih igrača Kataija, Radoje i Sergeja Milinkovića Savića a umesto njih igraju neki koji nisu zaslužili ni kopačke da im čiste! Mislim da ser nećemo plasirati u Rusiju! Već sada treba tražiti zamenu za Muslina, diletanta na mestu selektora Srbije! Sramota!

    0
    0
    Odgovori
  6. Otkaz Muslinu htino samo zbog ovog skandala! Ovo je kao da trener Argentine ne zove Mesija, ili trener Portugalije Ronalda. Sramota, pogotovo ako se ima uvidu bedan remi koji su odigrali protiv Velsa pred 50.000 navijaca.

    0
    0
    Odgovori
  7. Није га Џајић отерао џабе из Звезде,а и Руси га провалили да узима паре од играча па га отерали.А сада чека да се Милинковић Савић отвори зна да Јуве даје за њега 70 мил.

    0
    0
    Odgovori
  8. Ovaj Muslin izgleda umislio da je neki fudbalski stručnjak, definitivno. Da u reprezentaciji nema mesta za Sergeja, koji je morao da bude nosilac igre reprezentacije još od početka ovog ciklusa, je bruka i sramota čoveka koji se, kobajagi, razume u fudbal. Otkači ih, Sergej, i nikad nemoj da se odazoveš u reprezentaciju. Trebalo bi da im je čast što mogu da se nazovu trenerima koji su te trenirali a oni, kvazi stručnjaci, guraju neke svoje. Nema nama boljitka sve dok ne igraju najbolji. Sergej i Matić, TO BRE NI REAL nema na sredini a mi ne umemo da iskoristimo.
    Musline, sram te bilo! Ako ne osvojiš svih šest bodova iz dve utakmice ne samo da treba da podneseš ostavku već treba i da tražiš da ti se ime briše iz spiska ljudi koji imaju veze sa fudbalom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter