0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NA FRANCUSKI POGON: Još jedno ‘pojačanje’ za crveno-bele, ali van terena

Objavljeno: 14.08.17 u 14:20

Polako se sklapaju kockice na ‘Malom Kalemegdanu’, i što se tima tiče, ali i drugih stvari bitnih za dobru situaciju u klubu.

Poslednje pojačanje Crvene zvezde jeste dobro poznati i renomirani proizvođač autobmila ‘Pežo’ koji će biti novi tehnički sponzor.

Ugovor između ove svetski poznate kompanije i šampiona Srbije i Jadrana potpisan je na dve godine. Kao jedini predstavnik ovog regiona u Evroligi, Zvezda je magnet za sponzore kao što je ‘Pežo’.

– U Crvenoj zvezdi smo prepoznali vrednosti koje karakterišu i naš brend – emociju, posvećenost i kontinuiniranu težnju da budemo u samom vrhu, istakao je Nemanja Živojinović direktor marketinga Euroimpeks autogrup, ekskluzivnog uvoznika ‘Pežo’ vozila za Srbiju i Crnu Goru.

‘Pežo’ će Crvenoj zvezdi ustupiti pet vozila, modele 108, 208, 308, 2008 i 3008 na korišćenje u sklopu ove saradnje.

– Velika nam je čast i privilegija što smo potpisali ugovor sa renomiranim proizvođačem automobila kakav je ‘Pežo’. Menadžment kluba godinama ulaže velike napore da sve oko terena bude na nivou partija prvotimaca Zvezde koji beleže istorijske rezultate. Izuzetno smo ponosni što se trud i kvalitet našeg rada prepoznaje širom Evrope. Još jedan dokaz za to je dvogodišnje partnerstvo sa jednim od lidera u svetu automobilizma, kazao je Filip Sunturlić, direktor marketinga crveno-belih.

FOTO: KK CRVENA ZVEZDA
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter