0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Talentovani bek potpisao ugovor sa Podgoričanima

Objavljeno: 14.08.17 u 22:37

Košarkaški klub Budućnost doveo je u svoje redove još jednog talentovanog košarkaša.

Sastav Aleksandra Džikića jači je za juniorskog reprezentativaca Crne Gore, Nikolu Vujovića, koji je sa klubom iz Podgorice potpisao petogodišnji ugovor.

-KK Budućnost Voli sa ponosom obaveštava da je Nikola Vujović, sa svojim klubom  potpisao svoj  prvi profesionalni ugovor. Nikola je rođen 1999. godine, visok je 191cm, igra na bekovskoj poziciji. U KK Budućnost Voli je napravio prve korake na parketu, u klubu je od pionirske selekcije. Prethodnu sezonu je odigrao u KK Lovćen, kao ‘pozajmljeni’ igrač.Sada je juniorski reprezentativac Crne Gore, karakteriše ga brzina i energičnost na terenu. Svoju profesionalnu budućnost vezuje za klub u narednih pet godina – navodi se u saopštenju na zvaničnom klupskom sajtu.

Pored Vujovića, Budućnost je u ovom prelaznom roku angažovala i Kajla Gibsona, Danila Nikolića, Nikolu Ivanovića i Filipa Barovića. Nove ugovore su potpisali i Sead i Suad Šehović, kao i Nemanja Gordić, pa će Džikić na raspolaganju imati respektabilan sastav.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter