7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U VOJVODINI BESNI: ‘Mažić je fudbalski bandit’

Objavljeno: 14.08.17 u 09:30

Teške reči predsednika superligaša iz Novog Sada.

Čelni ljudi Vojvodine očigledno nisu zadovoljni suđenjem najboljeg srspkog arbitra na jučerašnjoj utakmici.

Dragoslav Vuković, predsednik tog kluba je izjavio kako je Vojvodina odigrala poslednju utakmicu u kojoj se na centru nalazio Milorad Mažić, kao i da će tražiti njegovo izuzeće u utakmicama za koje taj sudija bude delegiran.

Vojvodina je pretrpela poraz od Partizana na ‘Karađorđu’ minimalnim rezultatom, strelac je bio Bojan Ostojić u 89. minutu nakon utakmice u kojoj su crno-beli dominirali. Verovatno će Vuković uskoro izaći sa detaljima zbog kojih je dao sledeću izjavu, pošto Milorad Mažić na jučeračnjoj utakmici nije imao puno prostora za greške.

– Mažić je fudbalski bandit. Sudio je perfidno od prvog do poslednjeg minuta. Vojvodina ovo više neće trpeti, niti igrati utakmice za koje nam Mažić bude delegiran. Decidan sam u stavu, o kome ćemo obavestiti FSS, UEFA i FIFA, rekao je Dragoslav Vuković za ‘Sportski žurnal’.

FOTO: STARSPORT
0
0

7 Komentara

  1. Gospodo iz Vojvodine ili ispravnije rečeno CZ, vi koji ste pisali ovo saopštenje. Zašto niste izdali nikakvo saopštenje nakon prošlosezonske farse kad je rezultat 2-0 za Vojvodinu volšebno preinačen za 15 minuta u 2-3 u korist ‘ljubljene’ CZ.

    0
    0
    Odgovori
  2. Besni ste jer cete sad da dobijete cuske umesto premija od zvezde.. odvratni ste i vi i cigosi koji su od prevara i izivljavanja na namestanjima zaboravili i sta je fudbal i sta je takmicenje

    0
    0
    Odgovori
  3. Nažalost Mažić je izum Tomislava Karadžića koji se nalazi na barjaku navijača Partizana, pa sa tim i vezi u narednom periodu treba očekivati i lik Mažićev na barjaku istih navijača.

    0
    0
    Odgovori
  4. …aaa mozda su ‘besni’ i zato sto ni jedan jedini sut u okvir gola Svetinje nisu imali, stvarno Mazo treba da te je „sramota“ zbog takvog crveno belog fk koji bitise u Srb. fudbalu, ALI, ne samo njega, treba da nas je SVE ‘sramota’ zbog njih i koliko je FKP SUPERIORAN u odnosu na SVEEEE ………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter