0
Košarka

POSLE DVE GODINE PAUZE: Reprezentacija Srbije ponovo gostuje u Republici Srpskoj

Objavljeno: 14.08.17 u 19:10

Košarkaška reprezentacija Srbije ponovo će gostovati u Republici Srpskoj.

Potvrda da će izabranici Saše Đorđevića opet gostovati u Banjaluci stigla je u ponedjeljak, ali termin kao i protivnik naše reprezentacije u revijalnom meču još nije poznat, prenele su ‘Nezavisne novine’.

-Razgovarao sam sa Predragom Danilovićem, predsednikom Košarkaškog saveza Srbije i dogovoreno je da košarkaši Srbije odigraju revijalnu utakmicu. Oni su uvek dobro došli i radujemo se što ćemo ih ponovo ugostiti, ali ne znamo da li će to biti ove godine nakon Evropskog prvenstva ili sledeće. Sve zavisi od njihovih obaveza, ali ono što mogu reći jeste da je ta utakmica bitna zbog promocije košarke i sporta uopšte – rekao je banjalučkom dnevniku Dragan Jaćimović, pomoćnik ministra za sport u Ministarstvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Pre dve godine, izabranici Saše Đorđevića su u prepunom banjalučkom „Boriku“ igrali prijateljsku utakmicu sa Slovenijom, a i naša ženska košarkaška reprezentacije je takođe igrala prijateljski meč u gradu na Vrbasu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter