1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISKRENO: Sjajna izjava Đukića o golu Ostojića (FOTO)

Objavljeno: 14.08.17 u 00:33

Crno-beli su juče zahvaljujući golu u završnici osvojili tri boda.

Emil Rockov je odbranio veliki broj dobrih prilika i činilo se da će u derbiju kola biti podeljeni bodovi.

Partizan je bio mnogo bolji rival od Vojvodine koja se oslanjala na odbranu, odnosno svog čuvara mreže koji je imao možda i partiju karijere. Kada je Rockovu u finišu pala koncentracija, pitanje je samo bilo da li će ostati dovoljno vremena da crno-beli još jednom zaprete i pobede.

I bilo je, posle kornera najbolje se u kaznenom prostoru domaćina snašao Bojan Ostojić i odličnim udarcem glavom doneo pobedu Partizanu. A evo šta je Miroslav Đukić rekao o toj situaciji:

– Veoma teška utakmica protiv dobrog protivnika, u tvrdoj i agresivnoj igri teško smo došli do pobede. Imali smo neke prilike koje nismo iskoristili, da bi nam se u finišu meča posrećilo da Ostojić nadvisi odbranu domaćina i donese nam vrednu pobedu, rekao je Đukić.

FOTO: STARSPORT

Ovo je bio i jedini gol koji je tim Nenada Vanića primio ove sezone, kao i prvi poraz za Vojvodinu koja je veoma dobro počela ovu sezonu.

– Partizan je imao inicijativu, stvorio je nekoliko prilika, ali je golman Rockov bio na visini zadatka. Kako je vreme odmicalo igrali smo dobro u polju, u nastavku smo nastavili u istom ritmu, bili opasniji. Partizan je pokušavao da postigne gol iz prekida, što mu je na kraju i uspelo. Moramo se izdići iz poraza, krenuti napred i pokušati sve da nadoknadimo ovo u narednim utakmica, izjavio je Nenad Vanić.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Dali ste uvedeli da bez naduvanih zvezda se moze doci do zeljene igre o kojoj Djukic prica pustite one igrace koji hoce da izgaraju na terenu i za dres koji nose( neumanjujem vrednos i kvalitet ni Djurdjevica ni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter