0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

ACA TRICA: Dončić je klasa! On je najbolji evropski plej u 21. veku!

Objavljeno: 14.08.17 u 20:26

Slovenija je izgubila od Hrvatske u prijateljskom meču u Opatiji, ali je centralna figura meča bio mlada zvezda evropske košarke Luka Dončić.

I selektor reprezentacije Hrvatske Aleksandar Petrović oduševljen je košarkašom Real Madrida, koji je u porazu Slovenije od Hrvatske (85:81) ubacio 27 poena (10-13 iz igre), uz 8 skokova i 5 asistencija.

Impozantno je videti klinca u tom godištu da radi stvari koje radi na terenu, i to u kojim momentima i na kakav način. Dugo se nije pojavio ovako kompletan i mentalno i atletski jak igrač u evropskoj košarci. On je za klasu iznad svih na toj poziciji koji su se pojavili u poslednjih deset do petnaest godina – rekao je popularni Aca Trica.

Međutim, Luka Dončić je bio samokritičan nakon poraza od Hrvata.

Ne može ovo da bude moja najbolja utakmica jer smo izgubili, poeni su nevažni ako ne pobediš, a ja nisam mogao da zaustavim Bogdanovića koji je ubaci 23 poena, odličan je šuter. Ipak, mislim da smo se dobro pokazali, Bojan i Šarić su klasa, a Hrvatska jedna od najboljih ekipa u Evropi – rekao je košarkaš Real Madrida.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter