0
Domaći fudbal

VESTI IZ RUSIJE: Brine remi sa Amkarom, ali povrede ovih igrača mnogo više

Objavljeno: 14.08.17 u 19:06

Do meča između Krasnodara i Crvene zvezde u plej-ofu za Ligu Evrope ostalo je još tri dana, a Rusi su čini se pretrpani problemima, što rezultatskim, što kadrovskim.


‘Fenjeraš’ u ruskoj Premijer ligi Amkar osvojio je bod u Krasnodaru. Alarm pred gostovanje Crvene zvezde je upaljen. Rezultati ‘bikova’ nisu toliko loši, ali brinu povrede najboljih igrača.

Iako se spekulisalo o tome da je Valeri Gazinski teže povređen, to jest da mu je slomljena noga, sjajni vezista je igrao protiv Amkara. Reč je bila samo o posekotini koja je zarasla, te će jedan od motora ekipe biti u konkurenciji za tim protiv Crvene zvezde.

U sastavu skoro sigurno neće biti veziste Tornika Okrijašvilija,kao ni krilnog napadača iz Kolumbije Rikarda Labordea koji je odigrao jedan meč za Krasnodar ove sezone u prvom kolu Premijer lige Rusije i postigao je dva gola.

Ipak, najvažnija vest za Zvezdu jeste povreda Fjedora Smolova. Sjajni napadač je dve godine zaredom bio najbolji strelac prvenstva, ali do sada nije igrao zbog povrede. On najverovatnije neće biti u konkurenciji za sastav protiv Crvene zvezde u Krasnodaru, a u klubu čine sve da ga osposobe bar za revanš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter