0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezdi tri boda, Bačka prva savladala Borjana (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.17 u 19:05

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Bačku rezultatom 3:1 u meču 5. kola Superlige, čime su se učvrstili na prvom mestu na tabeli domaćeg šampionata.

Odlično je Zvezda otvorila susret, napadali su domaći fudbaleri od samog početka, pa je golman Bačke Jevrić morao da se pomuči kako bi zaustavio šut Milijaša. Nastavila je Zvezda u tom ritmu, dobru šansu propustio je Pešić, kom je pobegla lopta, dobrim delom zahvaljujući očajnom terenu, potom je i Milić pokušao, ali je Jevrić dobrom odbranom sprečio vođstvo u 28. minutu.

FOTO: STARSPORT

Ipak, u 34. Zvezda je izborila korner, centrirao je Milijaš, a Pešić je uz malo sreće uspeo da zatrese mrežu gostiju.

Tim rezultatom otišlo se na odmor, a bakljada sa severne tribine „otvorila“ je drugi deo igre.

Devet minuta po početku igre, Frimpong je, ponovo nakon kornera Nenada Milijaša, najbolje reagovao u kaznenom prostoru Bačke i povećao na 2:0.

Pešić je propustio priliku za 3:0, a kazna je usledila u 82. minutu, kada je Čeković nakon dobre kontre pogodio dalji ugao gola Borjana za prvi gol koji je Zvezda primila ove sezone u domaćem šampionatu.

Ipak, odgovor je usledio brzo, pošto je nakon nekoliko minuta Račić, ponovo nakon kornera Nenada Milijaša, dobro ispratio akciju svog tima i reagovao nakon Babićeve prečke, za konačnih 3:1.

(Youtube/AM Video7S)

Superliga Srbije, 5. kolo 

Stadion: Rajko Mitić. Sudija: Petar Piper.

Crvena zvezda – Bačka 3:1 (1:0)
(Pešić 38, Frimpong 54, Račić 86 – Čeković 82)

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter