0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PIŠE SE ISTORIJA: Baskonija prodala košarkaša Barsi u zamenu za fudbalera!

Objavljeno: 13.08.17 u 14:05

Danas je ispisana nova stranica u istoriji dva najpopularnija sporta u Evropi, ko kaže da fudbal i košarka ne mogu zajedno, dokaz su Baskonija i Barselona.

Barselona u košarci ne želi da joj se dogodi isto što i prošle sezone i da već posle 15 odigranih kola izgubi sve šanse za plasman u Top 8 fazu Evrolige. Zbog toga se kao na traci dovode pojačanja, a novo je Mađar Adam Hanga. Bek Baskonije je i prošle godine bio meta Katalonaca, ali je transfer propao. Sada neće.

Naime, vodeći ljudi Barselone i Baskonije su pronašli zajednički jezik. Katalonci će za Hangu platiti Baskoniji 300 hiljada evra i poslati im jednog fudbalera na pozajmicu. Da, dobro ste pročitali! Dobro, ne baš Baskoniji, već Alavesu.

Naime, prvi čovek Baskonije je Hose Antonio Kuerehete, čovek koji se ceo život bavio košarkom, ali je sada preuzeo kontrolu i nad fudbalskim klubom Alaves za koji igraju naši Nenad Krstičić i Aleksandar Katai.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter