0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TROFEJ BEOGRADA: Jesu pripreme, ali ovo je fantastično! (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.17 u 22:47

Košarkaška reprezentacija Srbije više nego ubedljivo je savladala nacionalni tim Grčke 93:61 u drugom meču Trofeja Beograda koji se održava u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Jeste rano, ali, ovo obećava!

Naša reprezentacija je protiv Grčke igrala bez Miroslava Raduljice i Miloša Teodosića, ali to nije omelo naše košarkaše da pruže zaista fantastičnu partiju protiv gostujućeg sastava, koji je, doduše, nastupio bez Janisa Adetokunpa.

Na samom početku meča igrači Srbije su došlo do pet poena razlike (9:4) preko Kuzmića, Birčevića i Jovićevom trojkom, nakon čega se razigrao Bogdanović, pa je ubrzo na semaforu, nakon pogotka Marjanovića na Bogdanovu asistenciju, naš tim stigao do 13:6.

Do kraja perioda pogađali su i Micić, Milosavljević i Jović za velikih 23:15.

Nastavila je Srbija i u drugom periodu da „melje“ rivala, fanatična odbrana donela je čak tri minuta Grčke bez poena, pa je trojkama Mačvana i Bogdanovića ubrzo bilo ogromnih 19 poena razlike, 34:15.

Petu trojku Srbije pogodio je Micić za 43:16, a na odmor je naš tim otišao sa 45:22, i pitanje pobednika je već bilo rešeno.

Nije potrebno spominjati da su igrači Saleta Đorđevića nastavili u istom ritmu, Bogdanović i Marjanović su posebno bili motivisani, pa je rezultat išao i do 30 poena viška, 66:36.

U poslednjem periodu naši momci su meč bez većih problema priveli kraju, uz nastavak neverovatnog šuta za tri poena, pošto su i Micić, Mačvan i Gudurić pogađali, da bi šlag na tortu polaganjem stavio Branko Lazić, čijim poenima su se svi naši igrači našli na listi strelaca.

Naredni meč naša reprezentacija igra sutra od 21 čas protiv Crne Gore u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Čitav meč možete pogledati ovde:

(Youtube/Hawk TV)

 

SRBIJA – GRČKA 93:61 (23:15, 22:7, 21:14, 27:25)

Dvorana: Aleksandar Nikolić.
Gledalaca: Oko 7.000
Sudije: Marko Juras, Uroš Obrknežević, Siniša Prpa.

SRBIJA: Mačvan, Bogdanović, Kalinić, Lučić, Milosavljević, Birčević, Štimac, Lazić, Micić, Gudurić, Jović, Kuzmić, Marjanović.

GRČKA: Kalates, Burusis, Slukas, Papas, Laredcakis, Papajanis, Printezis, Papanikolau, Mancaris, Agravanis, Papapetru, Mitoglu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter