0
Evropske lige

POTRESI U MOSKVI: CSKA srušio šampiona sa dva gola za dva minuta, Petković ‘kumovao’ golu, tuča na kraju (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.17 u 18:49

U derbiju Moskve između CSKA i Spartaka, videli smo fenomenalan meč i preokret u poslednjih 10 minuta za veliku euforiju na ‘CSKA areni’.

Najveća utakmica ruskog fudbala i ovog puta je opravdala očekivanja, a pobeda je ovog puta otišla fudbalerima CSKA, koji sada imaju dve pobede više u direktnim duelima protiv najvećeg rivala.

Međutim, do 83. minuta ništa nije nagoveštavalo da će biti tako. Spartak je prvi došao u vođstvo golom hrvatskog internacionalca Marija Pašalića, koji je odigrao jednu od boljih utakmica ove godine.

Zatim je šampion ‘zaključao’ sve prilaze svom golu i činilo se da sve ide u smeru pobede Spartaka, sve dok nisu stigla dva gola domaćih za dva minuta.

Najpre je Aleksandar Golovin napravio dar mar u odbrani gostiju i uposlio je Georgija Ščenikova, koji je pobegao uspavanom Marku Petkoviću i lagano zatresao mrežu.

(Izvor: youtube / Sebuhi Eyvazov)

Nije prošlo ni 120 sekundi, a već je usledila nova erupcija delirijuma na ‘CSKA areni’. Vitinjo je postao junak domaćih, pošto je na fenomenalan način postigao svoj drugi gol ove sezone.

(Izvor: youtube / DAILY FUT SHOW plus)

Naravno da je nervoza narasla do maksimuma, pa smo u finišu videli i tuču u kojoj je podeljeno nekoliko žutih kartona, ali je srećom sve ostalo na tome.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter