0
Evropske lige

FOTO: twitter.com/FCBarcelona

ĆAVI: Nije normalno da igrač ne želi da ostane u Barseloni

Objavljeno: 12.08.17 u 19:06

Nakon što se nekoliko transfer perioda pričalo o tome, usledio je i zvaničan prelazak Nejmara iz Barselone u Pari Sen Žermen ovog leta, što je veoma pogodilo legendarnog vezistu Katalonaca, Ćavija.

On je trenutno fudbaler Al Sada iz Katara, ali pomno prati dešavanja u bivšem klubu, pa je za „Parizijen“ pričao o Brazilčevom odlasku:

– Bizarno je kada fudbaler želi da ode iz Barselone. Retko je to. Od prelaska Luisa Figa u Real je prošlo 17 godina, ovo je isto, PSŽ je bio Nejmarov izbor.

Parižani su dali 222 miliona za usluge brazilskog fudbalera, a Ćavi Nejmaru zamera način na koji je otišao iz „blaugarane“:

To je njegova odluka i moramo da je poštujemo. Razumem da su navijači razočarani, pogotovo zato što nije bilo objašnjenja. Nikakve konferencije za medije… Ali, tako je i to je to, dodao je Ćavi.

Što se zamene za Nejmara tiče, Ćavi veruje da Blaugarana mora dobro da razmisli pre nego što dovede zamenu, ali je njegov pik Usman Dembele iz Borusije Dortmund:

Mlad je, što znači da ima veliku budućnost pred sobom, samo što mora da se dokaže i na mentalnom planu u ekipi poput Barselone, zaključio je Ćavi.

Dembele je jedan od igrača koji figuriraju kao zamena za Nejmara, a pored njega tu su i Paulinjo, dok se čini da od prelaska Filipea Kutinja iz Liverpula u Španiju nema ništa, bar u ovom prelaznom roku.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter