3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIVŠI GOLMAN PARTIZANA: Filip Kljajić ima kvalitet za reprezentaciju

Objavljeno: 12.08.17 u 19:44

Nakon velikih grešaka protiv Olimpijakosa i Voždovca, Filipa Kljajića mnogi kritikuju, ali ne i bivši golman crno-belih Đorđe Pantić.

Golman koji je branio svojevremeno za Partizan u mečevima Lige šampiona, pružio je punu podršku mladom čuvaru mreže.

Napravio je dve greške, pa šta, ja se ne sećam kada je imao poslednji kiks pre toga. Čini mi se da je cele prethodne sezone imao možda jednu grešku. Možda je došlo i do malog pada forme, ali ne treba mu zbog toga ‘seći glavu’. Kada, na primer, napadač promaši nekoliko zicera, niko mu ništa ne prigovara, a golmane odmah osuđuju – ističe Đorđe Pantić u izjavi za Alo.

Pantić smatra da Kljajić poseduje kvalitet čak i za reprezentaciju.

On je jedan od najboljih golmana u ligi, a ne bi me čudilo da zaigra i za reprezentaciju, tek mu je 26 godina. Ovi kiksevi se brzo zaboravljaju, što bi se reklo – i ovo će se juče zvati – zaključio je bivši golman ‘parnog valjka’.

0
0

3 Komentara

  1. Ima kvalitet za reprezentaciju, kao sto je i taj isti Pantic Djordje imao kvalitet za reprezentaciju… Dve rupe obicne…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter