0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VESTI SA PIRINEJA: Aleksandar Katai na meti španskog velikana

Objavljeno: 11.08.17 u 21:00

Nekadašnji ofanzivac Crvene zvezde Aleksandar Katai je u dresu Alavesa dokazao da mu je mesto u Primeri, a dobre partije srpskog reprezentativca nisu ostale neprimećene u Španiji.

Katai je u protekloj sezoni odigrao 20 utakmica za Alaves, postigao je tri gola i imao isto toliko asistencija. Možda ovo i nisu brojke koje su navijači Alavesa očekivali od Srbina, ali španski velikan Valensija veruje da bi Katai mogao da eksplodira na ‘Mestalji’.

Kako pišu pojedini španski mediji, za usluge Aleksandra Kataija su zainteresovani ‘slepi miševi’. Lokalni ‘Superdeporte’ koji ima odlične izvore na ‘Mestalji’ navodi da je bivši fudbaler Crvene zvezde jedan od najvećih želja trenera Marselinjo Garsije Tora.

Katai je prešao u Alaves u finišu letnjeg prelaznog roka prošle godine za dva miliona evra, a ukoliko Valensija odluči da ga otkupi od Alavesa, Crvenoj zvezdi pripada 20% od transfera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter