0
Evrobasket 2022

PRIPREME ZA EUROBASKET: Naš protivnik u grupi ubedljiv na turniru u Kazanju

Objavljeno: 11.08.17 u 19:35

Nastavljaju se pripreme reprezentacija za predstojeće Evropsko prvenstvo, a u centru pažnje je međunarodni turnir u Kazanju.

Naš protivnik u grupi, reprezentacija Rusije, savladala je Mađarsku rezultatom 84-69. ‘Zbornaja komanda’ je igrala bez košarkaša Himkija Alekseja Šveda, a najefikasniji u redovima Rusije bio je Timofej Mozgov sa 20 poena. Novi centar Bruklin Netsa je dodao i pet skokova. Košarkaši CSKA Moskve Dimitrij Kulagin i Nikita Kurbanov su ga pratili sa po 14 postignutih poena. U redovima Mađarske se istakao košarkaš Solnoka David Vojvoda sa 18 poena.

U drugom meču turnira u Kazanju sastale su se reprezentacije Gruzije i Češke, a uspešniji su bili Gruzijci koji su slavili rezultatom 87-76. Najefikasniji u redovima Gruzije bio je Tornije Šengelija sa 22 poena, a kod Čeha je najbolji bio Tomaš Satoranski koji je ostvario dabl-dabl učinak. Plejmejker Vašingtona je zabeležio 12 poena i 10 skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter