13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAKAV ŠOK ZA PARTIZAN: Vujošević tužio crno-bele!

Objavljeno: 11.08.17 u 16:25

Najtrofejniji stručnjak u istoriji Partizana odlučio je da „presavije tabak“, pa će sredstva koja mu Partizan duguje pokušati da naplati preko BAT-a, arbitražnog suda FIBA.

Duško Vujošević je do 2015. godine radio kao trener Partizana, kada je napustio crno-bele zbog neisplaćenih plata. Taj novac nije dobio ni dve godine kasnije, pa je odlučio da preko BAT-a dođe do onoga što je, kako je rekao, „krvavo zaradio“:

– Kada su ovi ljudi u Partizanu u pitanju, moje strpljenje nije beskrajno. Ono je samo beskrajno iscrpljeno. Sramota je Partizana, što novac krvavo zarađen, treba da naplaćujem ovako, rekao je Vujošević za Kurir, nakon čega je pojasnio o čemu se radi:

Radi se o novcu koje je trebalo da dobijem za prethodne tri godine, od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, što iznosi oko 100.000 evra. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovorili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Međutim, iz kluba dve godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što, naravno, ne bi promenilo moju odluku. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem, i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovek koji nije dobio novac od pre pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu, treba da ga potražuje, istakao je Vujošević.

Takođe, u Kuriru je navedeno da u Partizanu nisu bili raspoloženi da daju izjavu.

Vujošević je nakon drugog mandata u Partizanu radio u Limožu, da bi ove godine preuzeo nacionalnu selekciju Bosne i Hercegovine.

0
0

13 Komentara

  1. Kakvi naslovi stalno….po svim cz medijima….

    Na sve to botova milion

    Nema sreće sa takvima…

    Čoveka isterali iz zemlje jer je časno kao najbolji trener Evrope radio svoj posao. Isterali ga iz voljeno kluba super botovi i ne plaćaju mu novac???

    Čovek zdravlje i život ugrozio boreći se protiv onih koji su izmislili Prozor itd.

    0
    0
    Odgovori
  2. А зашто шок?
    Па човјек их је зарадио. Мислим да је сасвим довољно дуго чекао да га исплате. И сигуран сам да би чекао још, и пристао на рате и да опрости дио и све, само да су му се људски обратили, да га нису шутнули срамотно, само су требали попричати… а нису га ни у очи погледали.
    И сад човјек оће своје.
    Мислите о томе као у породици. Волиш и мајку и оца. И трпиш што су ти дужни паре. И трпиш. И одеш из куће да им олакшаш. Одједном ти требају паре за твоју породицу и тебе, а родитељи ти се ни не јављају нити имају намјеру. Тужило би их 99% људи. Своје родитеље а не клуб.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako to da veliki patriota partizana sad tuzi partizan a znao je mnoge igrace da vredja i proziva da oproste dug a sad on tuzi neka mu sluzi na cast sad se vidi kakav je licimer u dvolican covek

    0
    0
    Odgovori
  4. Zasto šok? Covek je te pare zaradio, nije za dzabe bio po bolnicama, gubio zdravlje, covek je ginuo za KKP ,red je da dobije ono sto zasluzuje, PARE !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter