4
Atletika

DA LI JE POKRADENA? Neverovatan razlog zbog kog je Ivana Španović ostala, možda, i bez zlata! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.17 u 21:54

Nije imala sreće u finalu Olimpijskih igara u Riju, a šta tek reći za večerašnji maler Ivane Španović u poslednjem skoku finala Svetskog prvenstva!

Cela Srbija večeras je bila uz Ivanu Španović koja je konačno jurila zlato na Svetskom prvenstvu, nakon što je u Rio de Žaneiru osvojia ‘samo’ bronzu. I svi su verovatno skočili sedam metara, ali uvis, kada je Ivana sletela u pesak u poslednjoj seriji, ali je brzo usledio hladan tuš.

Naime, skok koji je očigledno bio, najmanje, sedam metara, priznat je samo kao 6,91‚metara!

Razlog? Otkačio joj se broj na dresu i on je dodirnuo pesak desetak centimetara pre njenih leđa, koja su bila na oko sedam metara.

Neverovatno!

Ivana se odmah okrenula publici i pozdravila ih aplauzom, iako je ostala bez medalje, ali je internet zajednica odmah osudila potez da se srpskoj skakačici oduzme medalja zbog toga.

Međutim, prema poslednjim informacijama, ništa još nije gotovo, jer je odmah uložena žalba. Logično. Tako da ćemo još sačekati hoće li se promeniti odluka Svetske atletske federacije.

Reakcije su bile jedinstvene i na strani Španovićeve:

0
0

4 Komentara

  1. Drzavo reaguj na ovu nepravdu,docekajmo zlatnu ivanu u srbiji ,to ce im biti najveca kazna za njih ,a ameri neka svoje medalje okace macki o rep,pa oni hoce da nam zatvore i oci i usi,ma malo morgen,bravo zlatna ivanice,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter