1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JUNAK POBEDE VOŽDOVCA NAD PARTIZANOM: Osećaj je prelep!

Objavljeno: 11.08.17 u 18:00

Iza fudbalera Voždovca je nedelja koju će verovatno još dugo pamtiti, pošto su prvi tim koji je nakon skoro godinu dana savladao Partizan.

I to u Humskoj, nakon preokreta, sa ubedljivih 3:1.

Takođe, za pamćenje je i to da je prvi, izjednačujući pogodak delo igrača koji ima 16 godina, Filipa Stuparevića:

– Osećaj je prelep nakon postignutog gola i pobede nad Partizanom. Sam taj momenat ulaska lopte u mrežu me je preplavio sjajnim utiscima, a fudbalski događaj koji je iza nas se nikada neće zaboraviti, rekao je Stuparević za zvanični sajt kluba.

Posebnu zahvalnost nakon svog prvenca izrazio je stručnom štabu i saigračima:

Hvala im na ukazanom poverenju. Nadam se da sam opravdao očekivanja, dodao je Stuparević.

Potom je mladi fudbaler „zmajeva“ prokomentarisao i sam meč:

– Utakmici smo prišli kao i svakom drugom protivniku. Niko nije trebalo da nam kaže da će biti teško, jer znamo da uvek i jeste. Želeli so da imamo loptu u nogama, da igramo prepoznatljivu igru, u čemu smo i uspeli. Međutim, u svaku narednu utakmicu ćemo ulaziti kao i protiv Partizana i nema stajanja, iznova idemo ka novom dokazivanju i uvek ćemo davati još više na terenu.

A veliki motiv bila je i podrška navijača…

Vetar u leđa i dvanaesti igrač su naši verni navijači. Pružena podrška nam veoma znači i oseti se to i na terenu. Zahvalni smo im svi, jer znamo da nas prate i kod kuće i na strani. Očekujemo i sada na domaćem terenu u narednoj utakmici da budu uz nas i da se zajedno radujemo, zaključio je on.

Nakon četiri odigrana kola, Voždovčani zauzimaju treće mesto na tabeli iza Crvene zvezde i Vojvodine, a sa bodom više od Partizana.

U narednom kolu na stadion na krovu u Zaplanjskoj stiže Javor, a susret je zakazan za ponedeljak od 20 časova. 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter