0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

TRENUTNO JE TO GORUĆE PITANJE: Vanja Marinković prvi put o ponudama i statusu u Partizanu…

Objavljeno: 10.08.17 u 12:47

Jedan od najboljih košarkaša Partizana Vanja Marinković još uvek ne zna gde će nastaviti karijeru, a sada je po prvi put izašao u javnost po tom pitanju.

Trenutno najvažnije pitanje za navijače, čak i bitnije od dolaska novih pojačanja, jeste hoće li Vanja Marinković ostati u Partizanu ili će se otisnuti u neki od evroligaških timova.

Mnogi su se već oprostili od njega u crno-belom dresu, ali on poručuje da je i dalje igrač Partizana.

– Meni je drago što se uopšte dovodim u vezu sa tako velikim klubom, ali ne znam da li se tu išta konkretnije dogodilo. Za sada sam igrač Partizana, a ako se nešto bude menjalo, verovatno ćete prvi saznati vi iz medija, pa onda i svi ostali – izjavio je Marinković za ‘Mondo’.

Na pitanje da li bi se snašao u Evroligi, Marinković ponovo daje diplomatski odgovor.

Nikada nisam igrao Evroligu, tako da ne mogu ništa da kažem unapred. Verujem da bih se snašao, ali ja sam sada ovde, a cela ta priča je pod znakom pitanja – istakao je Marinković.

U jedno je siguran, nije Partizan za Evrokup i to nikako neće biti cilj ‘parnog valjka’ ove godine.

– ‘Mnogo smo mi ‘zeleni’ za Evrokup. Miha (Andrić) je igrao Evroligu kod Duleta, ja sam jedne sezone igrao Evrokup, ali sve je to bilo ‘na kašičicu’. Nemamo iskustva i Evrokup nam uopšte nije cilj. Kroz to takmičenje ćemo da se čeličimo, a primarna nam je ABA liga – zaključio je Marinković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter