4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda sija punim sjajem, Krasnodar ima čega da se plaši (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.17 u 21:58

Crveno-beli su upisali i četvrti trijumf ove sezone i to bez primljenog gola, ponovo.

U Surdulici je Crvena zvezda savladala domaćina rezultatom 5:0.

Prvo je viceprvak Srbije sa jedanaesterca stigao do prednosti. Aleksandra Pešića je golman Čančarević oborio u svom šesnaestercu u pokušaju da rukom dohvati loptu, te je sudija Đokić pokazao na belu tačku. Precizan sa nje bio je Ričmond Boaći za 1:0.

Radnik je nakon toga pokušavao i preko Kjeremeha ozbiljno zapretio kada je Borjan već bio savladan, ali je za goste srećom lopta pogodila prečku.

U nastavku, ‘blickrig’ Zvezde. Tri gola za tri minuta! Prvi gol u drugom poluvremenu postigao je Holanđanin Mičel Donald. Čovek koji je bio na pragu odlaska iz Srbije a trenutno je među fudbalerima u najboljoj formi u timu Vladana Milojevića. On je primio loptu u kaznenom prostoru domaćina i hladnokrvno je poslao u mrežu.

Drugi gol je bio dosta bizaran. Konfuzija u poslednjem redu Radnika, Rajčić nije ni video ni čuo Čančarevića koji je istrčavao, poslao loptu glavom ka golu kako bi je golman uhvatio, ali tamo nije bilo nikoga, pa je zatresao svoju mrežu.

U sledećem napadu se u listu strelaca upisao i Slavoljub Srnić. I ovoga puta se na delu videla odlična duboka lopta koju ima Zvezda, Srnić se najbolje snašao u šesnaestercu Surdulice i povećao na 4:0. Svoj drugi gol danas i drugi gol u Superligi postigao je Ričmond Boaći, jednom rečju – majstorija!


(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

U isto vreme kada se igrala ova utakmica, igralo se i u Ivanjici gde su Javor i Spartak podelili bodove. Nakon ne preterano sadržajnog prvog poluvremena, viđena su dva gola za drugih 45 minuta. Prvo je Ivanovski domaćina doveo u prednost u 64. minutu, da bi potom na osam minuta do kraja Radovanović postavio konačan rezultat.

RADNIK – CRVENA ZVEZDA 0:5 (0:1)
(Boaći 18pen, 77, Donald 51, Pejčić 52ag, Srnić 54)

Stadion: Gradski;
Gledalaca: oko 4.000;
Sudija: Nenad Đokić,

RADNIK (4-2-3-1): Čančarević – Tanasin, Gojković (od 70’ Milovanović), Ivanović, Pavlović – Pejčić, Mićić (od 55’ Purović) – Kjereme (od 61’ Stanković), Radović, Mirosavljević – Zlatanović.

CRVENA ZVEZDA (4-4-2): Borjan – Stojković, Savić, Babić, Anđelković – Srnić (od 82’ Adžić), Le Talek, Donald (od 75’ Milijaš), Radonjić (od 70’ Kanga) – Boaći, Pešić

Standings provided by Sofascore LiveScore

Superliga, 4. kolo

Sreda

Bačka – Napredak 1:4 (1:2)

(Luković 40 – Vulić 8, Šljivić 26, Alivodić 73, Urošević 85)

Mačva – Radnički 1:2 (0:1)

(Matić 65 – Pavkov 17, Stojanović 90+6)

Borac – Vojvodina 0:2 (0:1)

(Bempah 27, Mihajlović 79)

Čukarički – Mladost 1:0 (1:0)

(Ožegović 45+1)

Partizan – Voždovac 1:3 (1:2)

(Đurđević 7 pen – Stuparević 8, Duronjić 38, Ješić 88)

Rad – Zemun 2:0 (0:0)

(Zonjić 65, Denić 93)

Četvrtak

Radnik – Crvena zvezda 0:5 (0:1)

(Boaći 18 PEN, 77, Donald 51, Pejčić 52 AG, Srnić 54)

Javor – Spartak 1:1 (0:0)

(Ivanovski 64 – Radovanović 82)

0
0

4 Komentara

  1. Ahahaha dobar komentar ovog sto je potpisan Anonimni. Ma Zvezda najverovatnije gubi od Krasnodara, ispada samo tako, i najverovatnije nista od titule, veoma moguce, bice na kratko prvi, da se malo delije uteser, a onda sut karta sa prvog mesta, sto znaci terzu i trenera napolje iz kluba, delije upamet se, pa terza vam je najveci problem, mislim za prave delije, oterati njega na vreme, za vas ce znaciti uspeh, naravno ne i na tabeli, ali bar u upravi, pozdravcic

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je smješno, snimak pod hitno treba poslati u UEFA da gleda kako se u Srbiji igra namještena utakmica. Penal izmišljen, drugo gol, tako tako, treči čovjek svjesno ide da postigne auto-gol. Četvrti smijurija, a tek pet, gdje trojica igrača Radnika trče oko lopte, a ona spodoba od fudbalera neometan lobuje golmana koji takođe zuju i vi to zovete uragan. To je smješna nakaza od utakmice i igre.

    0
    0
    Odgovori
    • Tvoj rengen glave, hitno poslati u Palmoticevu!!! Bio bi nauchno otkrice kako neko bez mozga moze da govori!!! Xaxaxaxaxaxaxaxa

      0
      0
      Odgovori
  3. Ali isto tako se pokazalo tacnim i ovo da se ne moze ovako igrati sa Krasnodarom. Iako nismo primili gol duvalo je tu u odbrani, ne mogu 2 napadaca igrati nikako sa Krasnodarom. Sigurno to zna i Milojevic, meni je zao sto nismo uigravali tim za Krasnodar ali bilo je zanimljivo i ovo videti kako izgleda

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter