0
Evropske lige

PREMIJER LIGA RUSIJE: Krasnodar pobedio golom u nadoknadi vremena

Objavljeno: 10.08.17 u 21:20

Fudbaleri Krasnodara su gostovali ekipi Ahmata u okviru petog kola šampionata Rusije i u uzbudljivoj završnici su uspeli da savladaju klub iz Groznog rezultatom 3:2.

Trener Krasnodara Igor Šalimov meč je počeo u sastavu Sinitsin, Ramirez, Grankvist, Martinovič, Petrov, Gazinski, Kabore, Vanderson, Pereira, Mamaev i Ignjatijev, ali je već u prvom poluvremenu ostao bez reprezentativca iz svojih redova Jurija Gazinskog koji je zbog povrede morao da napusti teren.

U prvom poluvremenu u Groznom nije bilo golova, a u nastavku je usledila goleada. Poveo je Krasnodar u 53. minutu golom Martinoviča na asistenciju Grankvista, a izjednačio je Lima 20 minuta kasnije. Šveđanin Viktor Klaeson opet donosi prednost ‘bikovima’, ali Ahmat golom Antona Šveca u 90. minutu uspeva opet da izjednači. I kada su svi mislili da će to biti i krajnji rezultat meča, na scenu stupa Ignjatijev koji na asistenciju Urugvajca Pereire postiže pobedonosni gol i donosi ekipi Krasnodara nova tri boda.

Nakon pet odigranih kola Krasnodar se nalazi na trećem mestu na tabeli ruske Premijer lige sa osvojenih 10 bodova. Ispred njih su Zenit i moskovska Lokomotiva sa 13 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter