0
Evropske lige

POTRES NA PIRINEJIMA: I Barsa aktivira klauzulu – zamenu za Nejmara dovodi iz Real Madrida?! (FOTO)

Objavljeno: 10.08.17 u 13:25

Kakav bi to bio udarac Real Madridu od strane najvećeg rivala, Barselone.

Nakon što je Nejmar sleteo u Pariz, a 222.000.000 evra na račun Barselone, novac više nije problem Katalonaca i deo nove uplate žele da ulože u dovođenje mlade zvezde Real Madrida, ujedno bi zadali ozbiljan udarac ‘kraljevskom’ rivalu.

Iako su mnogi pomislili da se radi o Isku, on više nije toliko aktuelan, već je u pitanju još mlađi i podjednako talentovani Marko Asensio, koji već ima iskustvo podizanja pehara Lige šampiona i čak postizanja gola u finalu u Kardifu protiv Juventusa.

Radi se o klauzuli u ugovoru Asensija od 80.000.000 evra, što trenutno Barsi nije problem i prema navodima španskih medija vrlo rado će je aktivirati, nakon što su propali pregovor sa Liverpulom oko Filipa Kutinja.

Sve je na Asensiju, koji će morati da odluči hoće li ostati veran Realu ili će krenuti stopama Luisa Enrikea, Georgea Hadžija, Roberta Prošinečkog, Hulena Lopetegija, Alfonsa Pereza, koji su kroz istoriju dres Reala menjali za Barselonin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter