1
Evropske lige

HRVATI SUMNJAJU: Vešović namerno dobio dva kartona za tri minuta da bi propustio derbi sa Dinamom? (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.17 u 14:27

Bivši fudbaler Crvene zvezde, a sada Rijeke, Marko Vešović nalazi se na udaru hrvatske javnosti zbog nepromišljenih poteza u meču protiv Osijeka.

Rijeka je u četvrtom kolu hrvatskog prvenstva doživela prvi poraz i to od Osijeka u gostima, koji je do trijumfa stigao sa ‘bele tačke’. Međutim, kasnije im je posao olakšao desni bek Rijeke, Marko Vešović, svojim krajnje čudnim potezima.

Najpre je crnogorski reprezentativac zaradio žuti karton u 32. minutu daleko od svog gola startom sa leđa, da bi samo tri minuta kasnije neshvatljivo igrao rukom dok je lopta išla van igrališta i tako zaradio automatsko isključenje.

Hrvatski mediji i celokupno javno mnjenje osulo je drvlje i kamenje na bivšeg defanzivca Crvene zvezde, a sve pod pretpostavkom da je ovo uradio sa namerom kako bi propustio derbi protiv zagrebačkog Dinama koji se igra u petak uveče.

Njegovi potezi zaista deluju nepromišljeno, ali da li su baš iz razloga eskiviranja derbija sa ‘modrima’… Procenite sami:

(Izvor: youtube / LARSSON1921)

0
0

1 Komentara

  1. И са 1. Жутим не би играо, какаве везе има, али то што има стоји велико олуја и остало нема везе …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter