7
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

EVO NAJBOLJEG UGLA: Mišljenja su podeljena, zbog ovoga je Đokić svirao penal za Zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.17 u 20:47

Kamere Arene sport nisu mogle da uhvate idealnu poziciju prodora Aleksandra Pešića pored golmana Radnika, tako da je ovo najbolji ugao iz kojeg se može videti pomenuta situacija.

Napadač Crvene zvezde je pao nakon što je prošao Čančarevića, što je bilo dovoljno da Đokiću bez puno razmišljanja pokaže na belu tačku.

Sa tom odlukom se nikako nije slagao golman Surduličana koji se odmah uhvatio za glavu, a potom i obrušio na zemlju. Tako je rizikovao samo da bude javno opomenut pošto se retko desi da sudija promeni svoju odluku kada je lopta već na kreču.

Nakon jedne krajnje bezazlene situacije je Pešić sam istrčao ispred Čančarevića. Sa Zvezdinog dela terena je izbijena lopta koja je prošla između velikog broja igrača, pala u noge ofanzivcu gostiju koji je prošao pored golmana Radnika i pao. Na snimku se vidi da je Čančarević pružio ruku ka lopti i stiče se utisak da je zakačio po nogama Aleksnadra Pešića, ali postoje i oni koji su mišljenja da je Pešić preskočio ruku Čančarevića i pao. Posle ove situacije je Zvezda povela preko Ričmonda Boaćija koji je bio izvođač jedanaesterca.

Uostalom, pogledajte i procenite:


(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

0
0

7 Komentara

  1. Djokic je svoje u ovoj polusezoni odradio. Na redu su Glodjevic,Obradovic,Majo Vujovic…. Sa druge strane Partizan je ostecen. Sve mi nesto poznato.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kao cigan koji je juče ismevao nepostojeći penal za partizan, mogu samo da konstatujem da je i ovo jedna velika sramota. Nije bilo ni p od penala već samo žuti za Pešića zbog simulacije, ko što je i juče Janković trebao žuti da dobije.

    0
    0
    Odgovori
    • Da, alio je u drugom poluvremenu sudija propustio da svira penal za Partizan i ponistio Partizanu dva cista gola. No, Partizan je juce zasluzio poraz.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter