1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI SE SAD ‘KAJU’: Ivica Iliev hvali Iliju Stolicu!

Objavljeno: 10.08.17 u 17:49

Voždovac je sinoć narpavio iznenađenje i pobedio je Partizan u Humskoj sa 3:1, a pohvale na račun trenera ‘zmajeva’ stižu sa svih strana.

‘Zmajevi’ su u preleteli Humsku i odneli ceo plen. Tako je Voždovac nastavio da šokira ‘večite’ i da im bude kamen spoticanja kada se oni to najmanje nadaju. Velike zasluge za sjajne pobede tima iz Zaplenske ima trener Ilija Stolica. O šefu stručnog štaba Voždovca i nseuđenom treneru Partizana govorio je i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

Ilija je pokazao da je izrastao u ozbiljnog trenera i zaslužuje svaku pohvalu. Voždovac je bio bolji i u prethodna dva meča protiv nas, što svakako mora da se pripiše trenerskom rukopisu – rekao je Iliev, a prenele Novosti.

Podsetimo, Voždovac je u prethodna četiri kola osvojio deset od mogućih 12 bodova, samo je u prvom kolu remizirao sa Radnikom na svom terenu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter