5
Domaći fudbal

FOTO: ARENA SPORT

ANALIZOM UTVRĐENO: Crno-beli oštećeni protiv Voždovca?! (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.17 u 23:45

Nekadašnji arbitar je na televiziji Arena sport analizirao sumnjive odluke sa jučerašnje utakmice Partizan – Voždovac.
Po rečima Igora Radojčića, sudija Aleksandar Vasić je doneo nekoliko pogrešnih odluka na štetu prvaka Srbije.

Radojčić je prvo komentarisao situacije kada je Marko Janković padao u kazenenom Zmajeva, za jednu situaciju je rekao da je mogao da bude dosuđen jedanaesterac za uslove suđenja u Superligi, dok je za drugi izjavio kako je pravedno arbitar samo pokazao mladom Crnogorcu da ustane.

Centralna tema bio je događaj iz 78. minuta kada je takođe Janković izbio sam ispred Zorana Popovića i posle podignute zastavice zatresao mrežu Voždovca. Sudija je svirao ofsajd za koji se ispostavilo da nije postojao nakon grafike koju je pripremila Arena sport na kojoj se tačno vidi da se poslednji defanzivac Voždovca nalazi ispred Jankovića.


(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

0
0

5 Komentara

  1. ae idemo dalje, ne vredi žaliti za tuđim greškama…
    neka drugi kukaju, nije ni prvi ni zsaadnji put da sudije pogreše i oštete neki tim…
    glavu gore…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sudija odmogo tako sto kljajic hvata musice i sto je primo gol i bio nesiguran,ostecen partizan gde mu covek izbija cistu loptu a sudija od 30 metara svira penal sramota da prvak koji je uzeo duplu krunu prosle godine hvata se za slamku spasa da krivi sudiju a prikazao slabe igre i u beogradu protiv olimpijakosa i sad protiv vozdovca srce na ruku lepo su odigrali u atini al opet kiks odbrane kao i protiv vozdovca i olimpijakosa u bg

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter