0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Radnik je ambiciozna ekipa, Rikardinja ćemo dovesti na traženi nivo!

Objavljeno: 09.08.17 u 13:35

Crvena zvezda u četvrtak od 20 časova igra meč 4. kola Superlige Srbije protiv Radnika iz Surdulice, a trener Vladan Milojević poziva na oprez.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde prvo se osvrnuo na meč u Surdulici i dobre rezultate Radnika u prva tri kola prvenstva.

– Nastavljamo prvenstvo protiv ekipe koja je veoma ambiciozna, što se vidi po igračima koje su doveli. Idemo u fudbalski grad, dobroj ekipi, što su pokazali i protiv Kruševca. Mi moramo da imamo nastavak igara. Svi igrači su spremni sem Jovičića. Radujem se odlsaku u jedan fudbalski grad gde imamo dosta navijača – počeo je Vladan Milojević.

Levi bek Crvene zvezde Milan Rodić se požalio na povredu prsta, neće igrati u Surdulici, ali nije ‘off’.

– Neće biti u konkurenciji za ovaj tim, ali oporavak ide dobro. Neće igrati u Surdulici, ali nije ni ‘off’.

Reč, dve o Kransodaru.

– Svaka naredna utakmica je najbitnija. Krasnodar jeste blizu, ali ne želimo o tome da razmišljamo.

Neizbežna tema bio i Brazilac Rikardinjo kog je Vladan Milojević zaštitio.

– Ne volim da pričam o igračima pojedinačno. Ipak, nisu svi isti, ima i porodičnih stvari, potrebna je adaptacija… Preveliki pritisak je bačen na Rikardinja. Uradićemo sve da ga dovedemo na nivo koji nam je neophodan. Kvalitetan je igrač, veliki je profesionalac, verujem u njega, veruju saigrači u njega.

O promenama u timu za mečeve sa Radnikom i Bačkom u nedelju.

– Raduje me što su svi igrači pokazali da mogu da odrade šta treba. Videćemo, zgusnut je raspored, igramo non stop, ali raduje me što i oni koji su došli kasnije podižu nivo fizičke spreme. Voleo bih da svi igrači dobiju minutažu, ali.. Videćemo – zaključio je Milojević.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Strahinja Nikolić

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter