1
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Fudbal u centru pažnje, Grobari gledaju ka Humskoj

Objavljeno: 09.08.17 u 08:41

Veliki broj fudbalskih mečeva danas je na malim ekranima, a najzanimljiviji biće duel 4. kola Superlige Srbije između Partizana i Voždovca.

Oba tima imaju sjajan start prvenstva, ali se apsolutni favorit zna. Partizan će pokušati da što ranije reši pitanje pobednika, jer se u ovom trenutku bori na dva fronta u ritmu utakmica subota – sreda. Naravno, biće ovo sjajna šansa za četu Miroslava Đukića da se dodatno uigra pred dva najvažnija meča sezone protiv Videotona u plej-ofu za Ligu Evrope. Nema sumnje da će meč Partizana i Voždovca biti veoma gledan na Areni sport jedan.

Na istom programu možete pogledati još nekoliko fudbalskih mečeva,pre svega Liga kupa Engleske između Kolčestera i Aston Vile, kao i Lidsa i Port Vejla. Posle ponoći na programu su dva duela osmine finala Kopa Libertadores između Gremija i Godoj Kruza, kao i dvoboj Palmeirasa i Barselone iz Ekvadora.

Ni Sport klub ne manjka sa prenosima. Već u 13.35 nas čeka duel Superlige Kine između Gvangžu R&F našeg Dragana Stojkovića i Đangsua Fabija Kapela. Program se nastavlja prenosima ruske lige između Urala i Zenita, a kasnije i dvoboja Spartaka iz Moskve i Arsenal Tule Miodraga Grofa Božovića. Šlag na tortu je 1. kolo portugalskog prvenstva između Benfike i Brage.

Kada je reč o ostalim sportovima, Sport klub nam donosi tenis, ATP i WTA Masters iz Montreala.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter