0
Evrokupovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NOVI SKANDAL: Pola Evrope ‘pljuje’ UEFA, video dokaz da je žreb bio namešten?! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.17 u 15:37

Često se nakon žrebova pojavljuju teorije oko ugrejanih ili ohlađenih kuglica, ali ovoga puta se otišlo korak dalje.

Švajcarski list ‘Blik’ je optužio Evropsku fudbalsku uniju da je namestila žreb za Ligu šampiona, odnosno deo u kojem je izvučen protivnik Liverpula.

Pomenuti list je na svom sajtu objavio video snimak trenutka kada Đani Marketi, generalni sekretar UEFA, otvara kuglicu u kojoj je papirić sa natpisom rivala Liverpula, Hofenhajma. U diretktnom prenosu gotovo da niko nije primetio šta se tada desilo.

Jasno se vidi kako Marketi vadi dva papirića iz kuglice, jedan baca u rupu predviđenu za iskorišćene kuglice, dok otvara drugi na kojem stoji natpis nemačkog kluba. Veliki broj navijača, ne samo Hofenhajma, se preko društvenih mreža obratio komentarišući ovaj žreb, a izjavu o tome je dao i trener bundesligaša, mladi Julijan Nagelsman.

– Na drugom papiriću verovatno nije bilo ničega pošto je naš klub nepoznat, izjavio je Nagelsman, dok je UEFA u svoju odbranu rekla:

– Marketi je ignorisao papir jer nije imao uticaj na žreb.


(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter