0
Domaći fudbal

JAVIO SE MIJAILOVIĆ: Hoće li posle ovoga Delije ‘omekšati’?

Objavljeno: 09.08.17 u 09:05

Povreda Branka Jovičića donela je veliku brigu na stadionu ‘Rajko Mitić’, ali je zamena za sjajnog vezistu pronađena i bivše dete kluba sa Marakane se uskoro vraća ‘kući’.

Kako je HotSport i najavio, Srđan Mijailović se vraća na stadion ‘Rajko Mitić’. Nisu se tada mladi vezista i crveno-beli rastali na lep način, sve se završilo tužbom, ali to nije značilo da momak koji je šansu dobio kod Roberta Prosinečkog manje voli Zvezdu. To govore reči koje je rekao za Informer, kako kaže ne spava od kada je čuo da se vraća na stadion ‘Rajko Mitić’.

– Maltene je sve dogovoreno. Čeka se samo da Krila Sovjetov i Crvena zvezda reše nešto između sebe. Što se mene tiče, jedva čekam. Kad sam čuo za opciju da dođem u Zvezdu, bio sam baš srećan. Evo dva dana ne mogu da spavam kako treba, samo o tome razmišljam. Zvezda je moj klub, u kom sam kao dete počeo da igram fudbal, i uvek bih joj se rado vratio – rekao je Srđan Mijailović za Informer.

On je prokomentarisao i dvoboj sa Krasnodarom u Ligi Evrope, defanzivni vezista odlično poznaje rusku ekipu.

– Svestan sam da me čekaju važne utakmice čim dođem. Svakako najvažnija već naredne nedelje protiv Krasnodara. Ne plašim se, doživljavam to kao izazov i verujem da ću moći da odgovorim na pravi način – rekao je Mijailović.

Novajlija je istakao da mu je žao što se Branko Jovičić povredio i da se nada njegovom brzom oporavku.

– Mnogo mi je žao što se Jovičić povredio. Eto, to je neki čudan splet okolnosti zbog kog ću se opet naći na „Marakani“. Pratio sam sve Zvezdine utakmice, video sam da ekipa igra odlično. Poznajem trenera i nekoliko igrača. Stvarno mislim da neće biti problema da se uklopim. Daću sve od sebe da dobro zamenim Jovičića na predstojećim utakmicama. Njemu svakako želim brz oporavak – zaključio je Mijailović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter