0
Košarka

AKO PITATE AMERIKANCE: Nikola Jokić će igrati Ol-star, samo dva imena ispred Srbina

Objavljeno: 09.08.17 u 12:44

NBA sezona još nije ni blizu početka, a ESPN je već napravio anketu ko bi mogao u februaru sledeće godine da debituje na Ol-star meču, jedan od kandidata je Srbin.

Glasalo se u Srbiji prošle godine masovno za to da Nikola Jokić zaigra u Ol-star meču. Nažalost, bivšem centru Mega Leksa i sadašnjem Denvera je pripala samo ‘sporedna’ uloga. Ipak, vreme je pred Nikolom, te se samo postavlja pitanje kada će Srbin zaigrati sa najvećim zvezdama najjače lige sveta.

Ako pitate američke novinare koji prate NBA ligu, to će se dogoditi sledeće zime. Naime, u anketi koji je sporevo ESPN među kolegama, ime Nikole Jokića se čulo više puta. Srbin je na listi mogućih debitanata osvojio treće mesto iza Karla Entoni Taunsa sa 108 glasova i Kristpsa Prozingisa 104 glasa. Nikoli je pripalo čak 96 glasova.

Uz Jokića, toliko bodova su dobili i Džoel Embid i Rudi Gober, a iza njih su završili Bredli Bil (84), Hasan Vajtsajd (72) i ostatak konkurencije koja dosad nije igrala na meču „svih zvezda“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter