6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STRASTI SE NE SMIRUJU: Nikola Drinčić prijavio policiji pretnje

Objavljeno: 08.08.17 u 20:06

Veliku prašinu je podiglo povređivanje fudbalera Crvene zvezde Branka Jovičića od strane Nikole Drinčića, a igrač Čukaričkog se nakon meča našao na udaru navijača crveno-belih.

Bivšem fudbaleru Partizana se ne preti samo preko komentara na portalima. Kako piše ‘Sportski žurnal’, Nikola Drinčić je prijavio policiji da su mu nepoznati ljudi pretili telefonom optužujući ga da je fudbaleru Crvene zvezde slomio nogu.

Da podsetimo, Branko Jovičić se povredio u 20. minutu gradskog derbija sa Čukaričkim u nedelju (3:0), posle starta Nikole Drinčića. Fudbaler Zvezde je doživeo prelom metatarzalne kosti. Jovičić verovatno neće morati na operaciju, ali je posle prvobitne procene da će morati da pauzira pet nedelja stigla još gora vest. Jovičić će morati da pauzira čak deset nedelja. On će propustiti dvomeč Lige Evrope sa Krasnodarom, ali i derbi protiv Partizana.

0
0

6 Komentara

  1. Ја сам звездаш, испао је човек, извинио се , то је фудбал идемо сад да им вратимо победом у дербију не насиљем , то је фудбал !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kao cigan mogu da kažem da maloumnike što prete Drinčiću treba pohapsiti. Klasičan sindrom rulje. Nije nam Drinčić kriv što je klub brutalno opljačkan 2006. i 2007. godine pa sad posle 10 godina molimo Boga da smo se konačno oporavili i zato se nerviramo zbog povrede Jovičića. Tako su i grobari organizovali hajke na neke sudije, predsednicu Spartak što je otpustila onog indijanca, samo što su oni bili gebelovski instruirani od Pantića i Tegeltije da to rade.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter