6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Zvezda ekspresno pronašla zamenu za Jovičića, odlično je prošla! (FOTO)

Objavljeno: 08.08.17 u 09:30

Tim Vladana Milojevića biće jači za povratnika, koji će pojačati konkurenciju na sredini terena. Transfer će biti obavljen sutra.

Ako je loša vest bila da je Branko Jovičić doživeo tešku povredu stopala i da je ova jesen možda čak i završena za njega, onda je veoma dobra vest to što je uprava brzo reagovala i pronašla rešenje za njegovu zamenu.

Bitno je da se tim uigra sa novim liderom na sredini terena, pred utakmice sa Krasnodarom i Partizan0m, kao i da tim koji je izuzetno kompaktan na početku sezone upozna novog člana.

Kao što je HotSport nedavno ekskluzivno najavio, Srđan Mijailović će sutra potpisati ugovor do juna 2018. godine i to kao pozajmljeni igrač Krila Sovjetov, uz pravo otkupa.

Zvezda je od Rusa preuzela i plaćanje plate, koja će mesečno iznositi 15.000 evra.

FOTO:STARSPORT

Posao će, najverovatnije, biti obavljen sutra, a Mijailović će verovatno debitovati u petom kolu Superlige Srbije koje će Zvezda igrati u nedelju protiv Bačke na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

6 Komentara

  1. Kako god……al mada blago receno ne volim zvezdu, oni su brale svaku poziju odmah resavali. U odnosu na nas koji nesto kao vagamo a nista niti dovodimi niti resavamo….lazu nas opasno sa nekim prevaram koje kao imamo u odbrani…ponovljena politicka prica djure frizure pred bate borisov kad su nam prodavali maglu u nekoliko navrata, sustina je da ocigledno zele sto vise njima da ostane….prodaju bez potrebe, niko ne moze da kaze stop za prodaju, djukic cuti na to….sad kao stoper ako prodjemo, a svi dovode da bi prosli…..kakvo dno, gade mi se

    0
    0
    Odgovori
  2. AUuu ovo je teška Terzina prevara. Mićko je tipičan lažni potencijal iz mračne ere (2007-2016) koga smo hvala bogu nekako uvalili, da bi kasnije isključivo grejao klubu, čak i u ruskom druogligašu koji igra sa pet veznih igrača. Ovo je veliki korak nazad sa pojačanjima. Umesto da je uprava odrešila kesu za ozbiljno pojačanje tipa Zdjelar/Ignjovski oni se odlučili da kao ranije zamazuju oči sa skrndeljima.

    0
    0
    Odgovori
    • Srdjane nemoj i ti pisati gluposti ako su se vec sami oni jednom zeznuli, nijedan od dvojice pomenutih ne bi imao pravo nastupa jer su sa svojim klubovima vec igrali evro takmicenja….Ni ja ne mislim da je Micko dobro resenje, ali je u ovoj situaciji bio i jedino dostupno. Sta da se radi moralo se brzo reagovati tako da nije bilo vremena za neke dugacke pregovore, jer igrac treba da se uigra sa ostakom ekipe za Krasnodar…. 🙂

      0
      0
      Odgovori
  3. ..’odlicno je prosla’..TO cemo TEKKK da vidimo, ALI, cisto sumnjam u „PROLAZENJE“, mozda jedino kroz VRATA PAKLA, USKKKORO, ZAUVEKKK …………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
    • Хало, Дрињак! Не аветај, слушај шта ти паметан човјек говори (Петар). Мораш зато да пожелиш нешто као нормалан створ, па да те Бог погледа.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter