3
Domaći fudbal

OVA IZJAVA ĆE SE PREPRIČAVATI: Poslušajte Đukićevu inspirativnu priču o mudracu, kravi i Leonardu (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.17 u 14:03

Nema sumnje da će ovaj slikovit opis trenera Partizana mnogima biti interesantan.

Uoči utakmice sa Voždovcem, Partizanov trener odgovarao je na mnoga pitanja novinara na stadionu u Humskoj, a jedno od njih bilo je i koliko je ‘parni valjak’ izgubio odlaskom Leonarda, kao i kako sada nadomestiti njegov izostanak.

Đukić je dao jednu od najzanimljivijih izjava od kako je u Partizanu, što je nasmejalo i zabavilo sve prisutne predstavnike medija.

– Vidite ovako, to vam je kao i u životu… Mudrac jednom došao sa svojim učenikom na čuku gde je bilo tri-četiri kućice. Pitao ih je od čega žive i oni su rekli od jedne krave, koja daje mleko, sir i kožu. Onda je mudrac svom učeniku rekao da gurne kravu u provaliju, što je učenik i uradio. Posle toga ga je mučila savest 10-15 godina i onda je odlučio da se vrati na čuku. Kad tamo, sve asfaltirano, puno kuća izgrađeno, prava raskoš. Pitao ih je kako se to desilo i ti ljudi mu rekoše da je krava nekako pala u provaliju i onda smo morali da razvijemo druge aktivnosti, da se bavimo trgovinom i drugim stvarima i krenulo nam je dobro – ispričao je Đukić i kroz osmeh poentirao:

– Tako je i kod nas. Leonardo je dobar igrač, dao je mnogo Partizanu, ali Partizan je veliki klub i mora da nađe druga sredstva da preživi. Sigurno ćemo naći druga sredstva – rekao je Đukić.

Inspirativnu priču možete pogledati od 10:04 minuta priloženog snimka:

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

3 Komentara

  1. …eee Djuka i nama pod HITNO treba takav mudrac, samo, kod nas je odliv mozgova/mudraca ogroman tj. toliki da nijedan nije ostao, znaci njebali smo debelo, ovaj bik sto je sve zaposeo, jbace nas jos dugo, dugo, na moju zalost, mislim da cu biti poslednji koji ce otici ni ne okrenuvsi se za sobom……………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter