4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZDALO IH STRPLJENJE: Partizan ostao bez već viđenog pojačanja! (FOTO)

Objavljeno: 08.08.17 u 09:55

Ono što je sinoć najavljeno, danas se obistinilo, a uprava crno-belih nastavlja potragu za prihvatljivijim rešenjem u napadu.

Dugo, možda i predugo je Partizan lovio Sejdubu Sumu, ali ga je na kraju, na radost mnogih navijača, ulovio i doveo. Nije pomogao u prvom meču protiv Olimpijakosa, ali jeste u drugom i pokazao da će biti – pojačanje.

Odlaskom Leonarda u opticaju se pojavio još jedan Brazilac, Žairo da Silva, koji je trebalo da stigne iz PAOK-a na preporuku Aleksandra Stanojevića. Sve je već bilo dogovoreno sa igračem, ostale su još samo tehnikalije sa bratskim klubom iz Soluna, ali…

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Partizanu je bilo previše da u otkupnu klauzulu uđe i obeštećenje od 500.000 evra, već su želeli da ponove slučaj sa Danilom Pantićem i ranije Markom Jankovićem, te da oni sami potpišu ugovor kasnije ukoliko zadovolje i budu zadovoljni u klubu.

Nije prošla ta priča, pošto je Šerif iz Tiraspolja izašao sa željenom cifrom i pred nosom odneo Partizanu Žaira.

No, Partizan ima jako naoružanje u napadu i reklo bi se da mu tu, barem za sada, nije potrebno veće pojačanje, već da je to odbrana, za koju su iz kluba juče rekli da će biti pojačana tek nakon dvomeča sa Videotonom.

Kako stvari stoje, protiv Mađara će igrati bez prisustva Grobara, pa će posao biti još teži, ne ide sve kako su u Humskoj planirali…

0
0

4 Komentara

  1. …plan je sledeci, po svaku cenu zadrzati titulu prvaka Srbije u crno beloj vitrini, odrzati glavu iznad vode dok ova ‘divljina’ ne nestane/prodje, a onda JAKKKO i SNAZNO u pohod na LS za SLAVU FKP, GROBARA i SRBIJE …………………………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter