9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRINČIĆ O POVREDI JOVIČIĆA: Nisam ga ja povredio!

Objavljeno: 08.08.17 u 13:20

Dva dana posle starta i povrede koji su uzburkali javnost u Srbiji, oglasio se ‘krivac’ Nikola Drinčić.

Navijači Crvene zvezde uzeli su ‘na zub’ bivšeg vezistu Partizana, a sada Čukaričkog Nikolu Drinčića jer je u duelu trećeg kola žestoko startovao nad Brankom Jovičićem, nakon čega mu je pukla kost u stopalu i moraće na dugu pauzu.

Zato se oglasio i sam Drinčić putem zvaničnog sajta Čukaričkog i objavio da nije on kriv za povredu, kao i da mu je to Jovičić rekao u telefonskom razgovoru posle utakmice.

– Ja se borim za sebe kao i svako drugi, borim se da moj klub pobedi kao i drugi. U tome uvek ima startova i ja sam lomio nogu i sam. To je sve žar borbe i želja za pobedom. Posle utakmice kada sam čuo da je Jovičić povredjen nazvao sam ga da mu se izvinim jer nije bilo namere, vec u žaru borbe.. On mi je rekao da ga nisam ja povredio već se povredio prilikom nekog drugog starta. Za svoj klub za koji igram, za sebe i drugove uvek ću dati i više od maksimuma jer tako igram – glasi izjava Nikole Drinčića.

Čukaricki je tom prilikom još jednom poželeo Jovičiću brz oporavak i da se vrati jači na teren.

0
0

9 Komentara

  1. To što si ti lomio nogu, ne daje ti za pravo da isto to uradiš drugome!!! A ako misliš da ga nisi ti povredio, samo zato što si to uradio po nečijoj direktivi, grdno se varaš pi*ko grobarska!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. …nit se ‘uzburkala javnost’, nit je Drina ‘krivac’, pa zar bi jedan BOKSER u BORILISTU (ringu) bio proglasen krivim sto je patosirao nejakog i slabijeg protivnika, tako je i u fudbalu, rukometu, vaterpolu…za razliku od cergarskih ping-pong i badminton sporta u kojima prave ‘serije u nizu i neometano placu’…………………………………………………..
    NAJJACI SAMO OSTAJU, MNOGO SMO JAKKKI !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. …nit se ‘uzburkala javnost’, nit je Drina ‘krivac’, pa zar bi jedan BOKSER u BORILISTU (ringu) bio proglasen krivim sto je patosirao nejakog i slabijeg protivnika, tako je i u fudbalu, rukometu, vaterpolu…za razliku od cergarskih ping-pong i badmintom sporta u kojima prave ‘serije u nizu i neometano placu’…………………………………………………..
    NAJJACI SAMO OSTAJU, MNOGO SMO JAKKKI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter